Δύο ακόμη μεγάλες μάχες για το προημιτελικά της διοργάνωσης
UPD:
Η «βασίλισσα» ζητεί… εξιλέωση μετά τις πρόσφατες αποτυχίες στο πρωτάθλημα
Ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρσι, όταν και είχαν συγκρουστεί στα ημιτελικά, έχουν Ρεάλ και Ντόρτμουντ, που φέτος η μοίρα έφερε να μονομαχούν έναν γύρο νωρίτερα. Για τους Μαδριλένους η κατάκτηση του δέκατου τίτλου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση έχει γίνει κάτι σαν… ψύχωση, αλλά οι Βεστφαλοί αν και αουτσάιντερ δεν θα παραδοθούν αμαχητί.
Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία, αλλά σίγουρα φέρνει μεγάλους παίκτες και τίτλους. Πιο τρανά παραδείγματα από την Παρί Σεν Ζερμέν και την Τσέλσι, που μονομαχούν στα προημιτελικά του Champions League, με πρώτο ραντεβού την Τετάρτη στο «Παρκ ντε Πρενς», δεν υπάρχει. Από τη μία ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και από την άλλη ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχουν δαπανήσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, αλλά τα ημιτελικά της διοργάνωσης έχουν θέση μόνο για έναν.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.