Άδεια από τον Άγιαξ για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εξασφάλισε ο Καμερουνέζος μεσοαμυντικός Έγιονγκ Ένοχ, σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα
Και ξαφνικά… Έγιονγκ Ένοχ. Ο Καμερουνέζος μεσοαμυντικός φέρεται-σύμφωνα με την έγκυρη ολλανδική «Telegraph»-να εξασφάλισε άδεια από τον Άγιαξ για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό.
Ο 27χρονος άσος ανήκει στον Αίαντα από το 2008 και το συμβόλαιό του λήγει το 2015, αλλά είναι εκτός πλάνων. Τον περασμένο Γενάρη δόθηκε δανεικός στη Φούλαμ, με την οποία είχε 9 συμμετοχές στην Premier League. Τον παίκτη, που έχει 29 συμμετοχές και 2 γκολ με την Εθνική Καμερούν, φέρεται να παρακολουθεί και η τουρκική Μπεσίκτας.
Η καριέρα του Ένοχ με αριθμούς (συμμετοχές-γκολ σε όλες τις διοργανώσεις)
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.