Ο κόσμος της ΑΕΚ «πιάνει» θέση από νωρίς, δείχνει τις διαθέσεις του και θέλει να βοηθήσει στην αναγέννηση της Ένωσης. Αυτό αποδεικνύει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας
Την στήριξη και τη βοήθεια του κόσμου είχε ζητήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την παρουσίαση του πλάνου της «νέας» ΑΕΚ αλλά τέτοια εξέλιξη δεν περίμενε ούτε ο ίδιος! Ο κόσμος της Ένωσης εμφανίζεται διατεθειμένος να ξεπεράσει κάθε όριο και να τρελάνει ακόμα και τον πιο αισιόδοξο.
Ήδη έχουν πωληθεί παραπάνω από 2.000 εισιτήρια διαρκείας και υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ. Επίσης, όπως τόνιζαν στα Σπάτα, υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους Έλληνες του εξωτερικού και έχουν γίνει πολλά τηλέφωνα για κρατήσεις από τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Γερμανία και την Κύπρο. Το εντυπωσιακό στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι οι συγκεκριμένοι οπαδοί θέλουν απλά να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια, χωρίς καν να έχουν -στη συντριπτική πλειοψηφία τους- τη δυνατότητα να πηγαίνουν στο γήπεδο.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία