Θεαματικός ο ΠΑΟΚ που επικράτησε 2-0 της Κοπεγχάγης

Θεαματικός ο ΠΑΟΚ που επικράτησε 2-0 της Κοπεγχάγης

Η φιλοσοφία Στέφενς περνάει - Τα γκολ έβαλαν οι Λίαμ Λόρενς και Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Θεαματικός ο ΠΑΟΚ που επικράτησε 2-0 της Κοπεγχάγης
Με 4-2-3-1 παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος προτίμησε τη δεύτερη ενδεκάδα από τις δυο που έδειξε στην πρωινή προπόνηση. Ο Γιακουμής ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Λίνο αριστερά στην άμυνα, ο Σκόνδρας δεξιά και στόπερ οι Λόπεζ, Κατσικάς.

Αμυντικά χαφ οι Κάτσε, Τζάνδαρης, με τους Γεωργιάδη αριστερά και Ολίσε δεξιά στις πτέρυγες. «Δεκάρι» ο Βούκιτς και στην κορυφή ο Αθανασιάδης. Απόντες ήταν οι Λούκας, Σπυρόπουλος και Γκαρσία, με τους δυο πρώτους να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του, ο Άριελ Γιάκομπς προτίμησε το 4-4-2, με τον Γουίλαντ να κάθεται κάτω από τα δοκάρια, τον Μπένγκτσον να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, τον Γιάκομπσεν το δεξί και τους Σίγκουρσον, Στάντσγκααρτν να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή ο Αμάνκβα ήταν αριστερά, ο Γκίσλασον δεξιά και οι Κρίστενσεν, Ντελάινι ήταν οι δυο κεντρικοί μέσοι. Επιθετικό δίδυμο οι Βετόκελε και Σαντίν.

Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετά καλά διαστήματα στο πρώτο μέρος και δημιούργησε κάποιες φάσεις, όμως αντιμετώπισε πρόβλημα στα άκρα της άμυνάς του, απ' όπου απείλησε κυρίως η Κοπεγχάγη, τη στιγμή που απουσίασε τόσο ο νεοαποκτηθείς Σπυρόπουλος όσο και οι Λούκας, Γκαρσία.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης