Στη Ρωσία ταξίδεψε ο Σάκης Ρουβάς, το πρωί της Κυριακής. Ο Έλληνας σταρ θα εμφανιστεί στο Κρεμλίνο ως επικεφαλής του
καλλιτεχνικού προγράμματος, εκδήλωσης για την ελληνορωσική φιλία. Τη συναυλία που θα δοθεί το βράδυ της Δευτέρας,
διοργανώνει η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας.
«Είναι στο πλαίσιο της ελληνορωσικής φιλίας. Περιμένω εκεί να δω τι άλλο θα κάνω. Γιατί θέλω να συνεργαστώ με τους Ρώσους εκεί», είπε ο Σάκης Ρουβάς στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», πριν αναχωρήσει για Ρωσία.
Κλείσιμο
O Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους θαυμαστές του στα social media, στην οποία ποζάρει στην Κόκκινη πλατεία.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση