΄Αγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο του Τρύφωνα Σαμαρά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo. Οι δράστες, αφού προκάλεσαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο του γνωστού hair stylist, έκλεψαν αντικείμενα συναισθηματικής αξίας, όπως το σταυρουδάκι της μητέρας του και ένα φυλαχτό της γιαγιάς του.
«Είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου στη Βασιλέως Κωνσταντίνου. Μόλις κατέβηκα, είδα σπασμένο το πίσω αριστερό τζάμι και ανακατεμένα κάποια πράγματα. Πραγματικά αισθάνθηκα ότι με είχαν κατακρεουργήσει. Είναι σαν να σε βιάζουν, σαν να σου πέρνουν την περιουσία σου», δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.