«Χ-Factor»: Ποιος παίκτης αποχώρησε;

«Χ-Factor»: Ποιος παίκτης αποχώρησε;

Ο Πιλάτος Κουνατίδης και ο Ίαν Στρατής ήταν οι δύο παίκτες που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους του κοινού στο 6ο live του talent show

«Χ-Factor»: Ποιος παίκτης αποχώρησε;
Συνεχίζονται οι ανατροπές στο «Χ-Factor» με αποτέλεσμα η αγωνία τόσο των παικτών όσο και των τηλεθεατών να «χτυπάει» κόκκινο.

Στο 6ο live του talent show, o Πιλάτος Κουνατίδης και ο Ίαν Στρατής ήταν οι δύο παίκτες που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους του κοινού.  Στη «μονομαχία» τους,  ο Πιλάτος ερμήνευσε το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Τα σχοινιά σου» και ο Ίαν Στρατής το «My Way» του Frank Sinatra.

Κλείσιμο


Όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσουν οι κριτές ποιος θα παραμείνει, η Πέγκυ Ζήνα υποστήριξε τον τραγουδιστή της ομάδας της, Πιλάτο Κουνατίδη και έδωσε την αρνητική της ψήφο στον Ίαν Στρατή. Ο  Γιώργος Θεοφάνου υποστήριξε τον δικό του «μαθητή» και έδωσε την αρνητική του ψήφο στον Πιλάτο Κουνατίδη.



Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Τάμτα έδωσαν την αρνητική τους ψήφο στον Πιλάτο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το talent show.

«Θα μου λείψετε ρε γαμώτο!», είπε ο Πιλάτος Κουνατίδης αποχωρώντας. Στη συνέχεια όμως, έκπληκτος δέχθηκε πρόταση από τον Σάκη Ρουβά,  να τραγουδήσει μαζί του στο «Estate Ακρωτήρι», το βράδυ της Παρασκευής. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης