Τα πιο διαχρονικά styling tips

Τα πιο διαχρονικά styling tips

Από την κλασική Audrey Hepburn μέχρι την εκκεντρική Miley Cyrus, τα fashion tips που έχουν υιοθετήσει και εμείς ξεχωρίσαμε, έχουν διαχρονικό χαρακτήρα.

Μυστικά της Εδέμ: Χωρίζουν Δάφνη-Νικόλας; (video)
Τα πιο διαχρονικά styling tips
1) Αποφύγετε τις υπερβολές στα αξεσουάρ. Τα πολλά βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ δεν είναι στυλ, αλλά «σίφουνας πληροφορίας».

2) Επιλέξτε καλής ποιότητας υφάσματα. Είναι – αν όχι το πιο σημαντικό – από τα πιο σημαντικά κριτήρια επιλογής ενός ρούχου. Η άριστη ύφανση, εκτός από την καλή αίσθηση που δίνει σε εσάς όταν την επιλέγετε, αναδεικνύει το σώμα, δεν τονίζει ατέλειες, έχει τη σωστή κίνηση και αποτελεί διαχρονική επιλογή.

Κλείσιμο
3) Συνδυάστε τα ρούχα σας σωστά. Μπορεί να μοιάζει αστείο στην πρώτη ανάγνωση αλλά αν συνδυάσετε τα χρώματα των ρούχων σας με τον ιδανικό τρόπο (δηλ. σωστά τις υφάνσεις μεταξύ τους και σωστά τις ίδιες αποχρώσεις) όταν αποφασίζετε να κάνετε total look τότε το αποτέλεσμα σπάνια θα καταλήξει σε λάθος.

4) Η επιλογή ενός μαύρου ρούχου υπό το φως του ήλιου προϋποθέτει να είναι φτιαγμένο από πολύ καλής ποιότητας υλικό, αλλιώς φαίνεται φθαρμένο.

5) Δώστε προσοχή στα prints που επιλέγεται. Τα έντονα σχέδια επάνω στα ρούχα αποτελούν – τις περισσότερες φορές – εφήμερα trends. Μην ξοδεύεται υπέρογκα ποσά, διατηρήστε λιτή τη γραμμή στον τρόπο που θα τα συνδυάσετε ώστε να αναδείξετε το σχέδιο και να αποφύγετε τις υπερβολές. Σημειώστε πως τα ρούχα με βάση τους το μαύρο και τα εμπριμέ σε κόκκινες ή λευκές αποχρώσεις, είναι οι πιο σωστές επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα στο  www.instyle.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης