Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς αποφάσισε να το ρίξει έξω όσο προλαβαίνει, αφού μετά την άφιξη του νέου μέλους, ο ελεύθερος χρόνος του ηθοποιού θα είναι ελάχιστος.
Έτσι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επισκέφθηκε γνωστό κέντρο της παραλιακής όπου τραγουδάει ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Κωνσταντίνος Γαλανός και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χωρίς την σύντροφο του Βάσω Λασκαράκη.
Μάλιστα ο ηθοποιός επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο στο καμαρίνι του και ο τραγουδιστής του έδωσε τις ευχές του για το μωρό που περιμένει.
Στο ίδιο μαγαζί με διαφορετική παρέα βρέθηκε και ο Σάκης Αρσενίου ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες του ανεβάζοντας και άλλο το κέφι στο νυχτερινό κέντρο.