Τον τρόπο με τον οποίο κλήθηκε να διαχειριστεί την επιστροφή της σειράς «Το Σόι σου» μετά από έξι χρόνια περιέγραψε ο Σόλων Τσούνης. Ο ηθοποιός που εμφανίζεται και πάλι στη μικρή οθόνη στον ρόλο του Διονύση Χαμπέα εξήγησε ότι ένιωσε να μπαίνει στη διαδικασία να ανταγωνίζεται τον ίδιο του τον εαυτό, αφού οι τηλεθεατές είναι ιδιαίτερα αυστηροί.
«Κατ’ αρχάς δεν χαθήκαμε με τους ηθοποιούς, είχαμε επαφές, είχαμε μια ομαδική που μιλάγαμε και κάποιες φορές συναντιόμασταν. Είναι μια παρέα που μ’ αρέσει, την προσμονούσε ο κόσμος. Ήταν λίγο σαν deja vu όταν συναντηθήκαμε ξανά στο πλατό», είπε αρχικά ο Σόλων Τσούνης στην εκπομπή «Τσάι με ΛεμόΝ1».
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε: «Στην επιστροφή ανταγωνίζεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό σου σε κάτι που είναι πολύ πετυχημένο και ο κόσμος είναι αυστηρός. Τα προσέχει όλα, τα λέει όλα και πολύ σκληρά, δυστυχώς ανώνυμα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 11:50
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Σόλων Τσούνης μοιράστηκε μια δύσκολη στιγμή που βίωσε σε γυρίσματα τα σειράς προηγούμενων κύκλων λόγω της απώλειας του πατέρα του. «Όταν έχασα τον πατέρα μου έπρεπε σε ένα επεισόδιο να χορεύω τσάμικο, που δεν ήξερα κιόλας. Αυτό ήταν άβολο. Αλλά είχα την αγκαλιά όλων», αποκάλυψε.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας