Διέφευγε πέντε χρόνια ο παρ' ολίγον δολοφόνος

Διέφευγε πέντε χρόνια ο παρ' ολίγον δολοφόνος

Ο 30χρονος αλλοδαπός είχε διαφύγει από τον Δομοκό μόλις τραυμάτισε βαριά τον συμπατριώτη του με ένα αιχμηρό αντικείμενο

Διέφευγε πέντε χρόνια ο παρ' ολίγον δολοφόνος
Κατάφερνε να καλύπτει τα ίχνη του επί πέντε ολόκληρα χρόνια ο Αλβανός δράστης του σοβαρού τραυματισμού ενός ομοεθνούς του, ο οποίος αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας από τις 12 Ιανουαρίου του 2013! Τον ξετρύπωσαν, όμως, οι αστυνομικοί στην πόλη της Ρόδου.

Ο 30χρονος αλλοδαπός είχε διαφύγει από τον Δομοκό μόλις τραυμάτισε βαριά τον συμπατριώτη του με ένα αιχμηρό αντικείμενο. Πάνω που πίστευε ότι η υπόθεση είχε ξεχαστεί, οι άνδρες της Ασφαλείας του... θύμισαν ότι εκκρεμούσε ένταλμα για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος του και του πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταχθεί στη Λαμία για να απολογηθεί.

Κλείσιμο
*** Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας για υπόθεση ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 48χρονου Έλληνα, ο οποίος κυκλοφορούσε σαν... κύριος στην πόλη. Εντοπίστηκε, όμως, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας, συνελήφθηκαι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ο οποίος διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί γι' αυτά που κατηγορείται. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης