Ο 58χρονος είχε καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του νόμου περί επιταγών και του αγορανομικού κώδικα
Μάνος Τσαγκαράκης
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά πέντε καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 58χρονου Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Αμαλιάδα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της πόλης.
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο συγκεκριμένος είχε στην «πλάτη» πέντε καταδίκες για παράβαση του νόμου περί επιταγών και του Αγορανομικού Κώδικα, με αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας. Βάσει αυτών, του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών και 20 ημερών την οποία θα πρέπει αν εκτίσει ή να εξαγοράσει.
*** Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των αρχών της Γερμανίας για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών φαρμάκων και ψυχοτρόπων ουσιών που διέπραξε από τον Ιούνιο του 2014 ως τον Αύγουστο του 2015 εκκρεμούσε σε βάρος ενός 31χρονου Αλβανού που συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.
Valor Movies. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ελληνική streaming πλατφόρμα. Έρχεται να δώσει, όπως λέει και το όνομά της, πραγματική «αξία» στον χρόνο που αφιερώνουμε μπροστά στην οθόνη μας.