Πέλλα: Πωλούσε ελαιόλαδο αμφίβολης ποιότητας

Πέλλα: Πωλούσε ελαιόλαδο αμφίβολης ποιότητας

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας ακινητοποίησαν το όχημα του 27χρονου Έλληνα και βρήκαν στο εσωτερικό του 80 δοχεία των πέντε λίτρων το καθένα

Πέλλα: Πωλούσε ελαιόλαδο αμφίβολης ποιότητας
Σχεδόν μισό τόνο λάδι αμφίβολης ποιότητας προσπαθούσε να διακινήσει παράνομα σε ανυποψίαστους καταναλωτές ένας νεαρός σε περιοχή της Πέλλας, χωρίς να διαθέτει τα απαιτούμενα παραστατικά που θα επιβεβαίωναν τους ισχυρισμούς ότι ήταν γνήσιο ελαιόλαδο. 

Ο 27χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Έδεσσας, οι οποίοι ακινητοποίησαν το όχημά του για να το ελέγξουν και βρήκαν στο εσωτερικό του 80 δοχεία των πέντε λίτρων το καθένα, τα οποία περιείχαν λάδι που προοριζόταν για πώληση. Ο νεαρός πλανόδιος πωλητής δεν είχε τα σχετικά έγγραφα κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας κατηγορούμενος για απάτη και παραβάσεις του αγορανομικού κώδικα.

Κλείσιμο
Τα δοχεία με το λάδι κατασχέθηκαν και δείγμα του εστάλη για εργαστηριακή εξέταση στην αρμόδια χημική Υπηρεσία για να διαπιστωθεί αν είναι επικίνδυνο για κατανάλωση, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του 27χρονου ως μέσο μεταφοράς λαθραίων εμπορευμάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης