Έκλεβαν επί χρόνια ηλεκτρικό ρεύμα

Έκλεβαν επί χρόνια ηλεκτρικό ρεύμα

Κατά τον έλεγχο που έγινε από υπάλληλο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. υπολογίστηκε ότι η ζημιά που προκάλεσε ζευγάρι στην Επιχείρηση φτάνει τα 2.200 ευρώ

Έκλεβαν επί χρόνια ηλεκτρικό ρεύμα
Γερά θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη ένας 35χρονος ιδιοκτήτης σπιτιού στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και η 30χρονη σύζυγός του, για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είχαν παρέμβει στον μετρητή της Δ.Ε.Η. και εξασφάλιζαν δωρεάν ρεύμα επί δυο χρόνια!

Κατά τον έλεγχο που έγινε από υπάλληλο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., ο οποίος πήγε στο σπίτι των δραστών συνοδευόμενος από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας, υπολογίστηκε ότι η ζημιά που προκάλεσε το ζευγάρι στην Επιχείρηση φτάνει τα 2.200 ευρώ. Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ σε βάρος της συζύγου σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα.

Κλείσιμο
*** Με την ίδια κατηγορία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ένας 42χρονος που διαπιστώθηκε ότι έκλεβε ρεύμα επί τρία χρόνια! Ο δράστης είχε παραβιάσει το μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η κατανάλωση που έκανε από τις 12 Ιουνίου του 2013!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης