Στέλνουν στην Κω το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» για τη φιλοξενία 2.500 μεταναστών
Αναμένεται να αποπλεύσει σήμερα το βράδυ από τον Πειραιά με προορισμό το νησί - Ήδη, στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου έχουν ξεκινήσει τροποποιήσεις, ενώ εντός της ημέρας θα γίνει και τροφοδοσία του με είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα και κλινοσκεπάσματα
Σε ναύλωση του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» της εταιρείας ΑΝΕΚ προχώρησε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σε συνεργασία με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να εγκατασταθούν σε αυτό περίπου 2.500 πρόσφυγες στην Κω.
Στους πρόσφυγες θα παρέχεται πλήρης σίτιση.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. αμέσως μετά από σύσκεψη που είχε με την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου και αρμόδιους φορείς, «στο πλοίο θα καλύπτονται οι βασικές ανάγκες διαμονής, θα γίνεται η ταυτοποίηση κι έτσι θα αποφορτιστεί σε μεγάλο βαθμό η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο νησί».
Σύμφωνα με πληροφορίες το πλοίο θα αποπλεύσει απόψε το βράδυ από τον Πειραιά με προορισμό την Κω. Ήδη, στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου έχουν ξεκινήσει τροποποιήσεις, ενώ εντός της ημέρας θα γίνει και τροφοδοσία του με είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα και κλινοσκεπάσματα.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.