Αιτωλοακαρνανία: Πήγαν για μέλι και έφυγαν με χρήματα και κοσμήματα!

Αιτωλοακαρνανία: Πήγαν για μέλι και έφυγαν με χρήματα και κοσμήματα!

Με την πρόφαση ότι ήθελαν να αγοράσουν μέλι είχαν πάει στο σπίτι ενός ηλικιωμένου μελισσουργού τρεις άγνωστοι άνδρες, αλλά όσο ψώνιζαν είχαν βρει την ευκαιρία να αρπάξουν τις οικονομίες του και διάφορα χρυσαφικά...

Αιτωλοακαρνανία: Πήγαν για μέλι και έφυγαν με χρήματα και κοσμήματα!
Με την πρόφαση ότι ήθελαν να αγοράσουν μέλι είχαν πάει στο σπίτι ενός ηλικιωμένου μελισσουργού στην περιοχή Μαραθιά Αιτωλοακαρνανίας  τρεις άγνωστοι άνδρες, αλλά όσο ψώνιζαν είχαν βρει την ευκαιρία να αρπάξουν τις οικονομίες του και διάφορα χρυσαφικά χωρίς να τους αντιληφθεί!

Η κλοπή είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο και οι τρεις δράστες είχαν κλέψει μετρητά ύψους 2.300 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Θέρμου, αποκαλύφθηκε ότι ένας από τους «μακρυχέρηδες» ήταν ένας 39χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Η ταυτότητα των δύο συνεργών του που αναζητούνται δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη και οι έρευνες συνεχίζονται.

*** Άφωνη έμεινε μια 54χρονη γυναίκα όταν επέστρεψε από τη θάλασσα στο σπίτι της στην πόλη της Κω και το βρήκε άνω- κάτω. Άγνωστοι, που το είχαν διαρρήξει, είχαν αρπάξει από μέσα ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, μια χρυσή λίρα και διάφορα κοσμήματα άγνωστης αξίας και είχαν εξαφανιστεί. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί η τοπική Ασφάλεια.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης