Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 37χρονος για 19 κλοπές διαμερισμάτων

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 37χρονος για 19 κλοπές διαμερισμάτων

Αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί του - Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων, ξεπερνά τις 80.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 37χρονος για 19 κλοπές διαμερισμάτων
Στη σύλληψη ενός 37χρονου, μέλους συμμορίας η οποία έχει προβεί σε τουλάχιστον 19 κλοπές διαμερισμάτων προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ όπως προέκυψε από την έρευνα ο συλληφθείς και οι συνεργοί του κατά το χρονικό διάστημα Μαΐου – Αυγούστου 2014, εισήλθαν παράνομα σε διαμερίσματα στην περιοχή της Ανάληψης, χωρίς να αφήσουν ίχνη διάρρηξης.

Η λεία της συμμορίας περιλαμβάνει χρυσαφικά – κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Κλείσιμο
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων, ξεπερνά τις 80.000 ευρώ.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Οι έρευνες συνεχίζονται για εντοπισμό τυχόν επιπλέον παθόντων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης