Σούδα: Είχε όπλα στο αμάξι, το σπίτι και την αποθήκη του!

Σούδα: Είχε όπλα στο αμάξι, το σπίτι και την αποθήκη του!

Δεν αισθανόταν ασφαλής χωρίς... όπλα γύρω του ένας νεαρός που συνελήφθη στα Χανιά κατά τη διάρκεια ενός τυχαίου ελέγχου από αστυνομικούς - Τι βρέθηκε έπειτα από έρευνα

Σούδα: Είχε όπλα στο αμάξι, το σπίτι και την αποθήκη του!
Δεν αισθανόταν ασφαλής χωρίς... όπλα γύρω του ένας νεαρός που συνελήφθη στα Χανιά κατά τη διάρκεια ενός τυχαίου ελέγχου από αστυνομικούς της Ασφαλείας! Όπως αποκαλύφθηκε, εκτός από τον παράνομο οπλισμό που είχε πάνω του, διατηρούσε οπλοστάσιο στο σπίτι του στη Σούδα αλλά και σε μια αποθήκη που χρησιμοποιεί!

Ο 27χρονος βρέθηκε με χειροπέδες όταν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε βρέθηκαν ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του και μια σιδερογροθιά. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην κατοικία του και τον αποθηκευτικό χώρο, κατασχέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι με δυο γεμιστήρες, 108 φυσίγγια, 77 κάλυκες και τέσσερις βολίδες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένας γεμιστήρας πολεμικού όπλου, έξι μαχαίρια μήκους ως και 0,40 εκατοστών, ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο και ένα αεροβόλο με διόπτρα! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

*** Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και ένας 25χρονος, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του και αποκάλυψε ότι κατείχε χωρίς άδεια ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του. Το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν και πού έχει χρησιμοποιηθεί.

Κλείσιμο
*** Οπλισμένοι με δύο αεροβόλα τυφέκια ήταν δυο φίλοι ηλικίας 36 και 48 χρόνων, που έπεσαν σε μπλόκο ανδρών του αστυνομικού τμήματος Σιάτιστας στο 40ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Κοζάνης- Ιωαννίνων με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος. Τα όπλα κατασχέθηκαν και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης