Πύργος: Συνοδός ασθενούς έβρισε γιατρό και αστυνομικούς

Πύργος: Συνοδός ασθενούς έβρισε γιατρό και αστυνομικούς

Βγήκε πολύ νταής ο συνοδός του ασθενούς, ο οποίος και συνελήφθη - Διαβάστε πώς συμπεριφέρθηκε στο ιατρικό προσωπικό αλλά και στις Αρχές 

Πύργος: Συνοδός ασθενούς έβρισε γιατρό και αστυνομικούς
Σκηνές απείρου κάλλους παρακολούθησαν την Πέμπτη το μεσημέρι, ασθενείς και επισκέπτες, σε τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, όταν γιατρός κατήγγειλε συνοδό ασθενούς πως τον.... έβρισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, κλήθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης να μεταβούν στο Νοσοκομείο του Πύργου, καθώς φαίνεται πως ένας 52χρονος συνοδός ανήλικου ασθενoύς, επιτέθηκε φραστικά σε 46χρονο ιατρό που εκτελούσε την υπηρεσία του στο Χειρουργικό Τμήμα.

Όμως, μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή και προσπάθησαν να συλλάβουν τον 52χρονο, εκείνος άρχισε να βρίζει και τους αστυνομικούς ενώ επιτέθηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στον έναν και τον απώθησε βίαια.
Κλείσιμο

Εκείνη τη στιγμή υπήρχαν κι άλλοι ασθενείς στο συγκεκριμένο τμήμα που έμειναν με «ανοιχτό το στόμα» από τις σκηνές που παρακολουθούσαν μέρα -μεσημέρι μέσα στον χώρο του Νοσοκομείου.

Ο 52χρονος δράστης τελικά συνελήφθη.

Πηγή: patrisnews.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης