Επτά στενοί συγγενείς δυο πατεράδες με τους γιους, μέλη δύο οικογενειών, κρατούνται μετά από επεισόδιο που εξελίχθηκε σε σοβαρή συμπλοκή μεταξύ τους. Αιτία του επεισοδίου φαίνεται να είναι κτηματικές διαφορές και αυτό έγινε χθες το απόγευμα σε χωράφια κοντά στο χωριό Πογωνιά του δήμου Ακτίου- Βόνιτσας και πήρε μεγάλη έκταση με χειροδικίες.
Μετά τις μηνύσεις που υποβλήθηκαν και την αστυνομική επέμβαση του Α.Τ. Βόνιτσας τα επτά άτομα συνελήφθησαν κατηγορούμενα για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλή. Ένα εξ αυτών μάλιστα μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Λευκάδας όπου του έγιναν ράμματα και νοσηλεύεται φρουρούμενο.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.