Βροχερός ο καιρός σήμερα

Βροχερός ο καιρός σήμερα

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Για αύριο Κυριακή, στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Βροχερός ο καιρός σήμερα
Τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, ενώ από το μεσημέρι σποραδικές βροχές αναμένονται στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά πιθανόν πρόσκαιρα να είναι κατά τόπους έντονα, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Κεφαλονιά θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Κλείσιμο

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία οπού τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, τη Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και, κυρίως στις βορειότερες περιοχές, καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται, στη Θεσσαλία νεφώσεις με βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και, κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν στα βόρεια, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί, νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Κυριακή, στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Το βράδυ στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης