Flamingo mania!!!

Flamingo mania!!!

Θέλετε να κατεβείτε παραλία τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου έχοντας ένα ροζ φλαμίνγκο στην πετσέτα σας ή στην τσάντα σας;

Flamingo mania!!!
Flamingo mania!!! Η μανία του φετινού καλοκαιριού με τα ροζ ψηλόλιγνα εξωτικά πτηνά δεν περιγράφεται. Τα flamingos σε όλες τις εκδοχές τους ως δημιουργικές εκφράσεις των designers κατέκτησαν τις παραλίες – από τα φουσκωτά πλαστικά της θάλασσας έως τις πετσέτες και τις τσάντες με τα τυπώματα τους. 

Κλείσιμο


Για τα τελευταία δηλαδή τα φλαμίνγκος στις τσάντες, στις πετσέτες και τα άλλα αξεσουάρ ευθύνεται η δημιουργός Κατερίνα Κυριάκη με την φίρμα Design Beach Couture. Την βρήκαμε και εκείνη και τις δημιουργίες της μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα χειροποίητων δημιουργιών jamjar όπου η Κατερίνα έχει τον δικό της χώρο. Μάλιστα, η φίρμα έχει σημείο αναφοράς τους Αγίους Θεοδώρους, την παραθαλάσσια κωμόπολη λίγα χιλιόμετρα από την διώρυγα της Κορίνθου. 

Μάλιστα, αυτό που επισημαίνεται ιδιαίτερα είναι ότι οι τσάντες που είναι χειροποίητες γίνονται μόνον κατόπιν παραγγελίας και ο χρόνος παράδοσης τους από την στιγμή που δοθεί η παραγγελία ορίζεται στις δύο ημέρες. Συγκεκριμένα, τόσο θέλει το μοντέλο με τον τίτλο Stunning Flamingos bag να κατασκευασθεί. Όπως εξηγεί η δημιουργός στην λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία του προϊόντος πρόκειται για «χειροποίητη τσάντα θαλάσσης από αδιαβροχοποιημένη γιούτα που συνδυάζεται με την πετσέτα θαλάσσης Stunning Flamingos . Έχει ραμμένα βαμβακερό ύφασμα ,τρέσα και πομ πον».



Τις τιμές και τις άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να τις αναζητήσετε και να τις βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα στο χώρο της δημιουργού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης