Ημερολόγια κατανάλωσης

Ημερολόγια κατανάλωσης

Η θεατρική παράσταση "Buy me" συνεχίζει να παρουσιάζεται στο θέατρο Underground

Ημερολόγια κατανάλωσης
Το θεατρικό έργο με τον τίτλο "Buy me" πήρε δεύτερη παράταση και συνεχίζει να μας προσκαλεί σε μια διαφορετική θεατρική εμπειρία, κάθε Πέμπτη στις 21:00, έως τις 30 Μαρτίου, στο γνωστό σημείο του θεάτρου Underground, στο μικρό εμπορικό κατάστημα με την νοσταλγική επιγραφή «Γραφομηχαναί».

Πρόκειται για μία devised σπονδυλωτή περφόρμανς που ακροβατεί κάπου ανάμεσα στο σουρεαλιστικό και το γκροτέσκο, ενώ επιχειρεί να επαναδιαπραγματευτεί με χιούμορ και αυτοσαρκασμό τη σχέση μας με την κατανάλωση, μέσα από μία προσωπική και ταυτόχρονα συλλογική εμπειρία.

Κλείσιμο
Για τις ανάγκες της παράστασης συγκεντρώθηκαν 30 "ημερολόγια κατανάλωσης" από μαρτυρίες που μαζεύτηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας, τρεις σπάνιες συλλογές αποδείξεων λιανικής πώλησης, οχτώ ερωτήσεις κρίσεως, εννιά απαντήσεις επικρίσεως, δύο κείμενα αναστοχασμού και αναδίπλωσης, τέσσερις προσπάθειες εξομολογητικού λόγου, 16 λεπτά μουσικής επένδυσης και μία... γλάστρα.

Η μοναδικότητα της παράστασης έγκειται στην ειλικρίνειά της, καθώς και στην προσπάθεια που καταβάλλει για να ερμηνεύσει τον κόσμο μας, αλλά και τις συμπεριφορές που υιοθετούμε στην καθημερινότητά μας. Πολλά πράγματα που κάνουμε σε καθημερινή βάση μηχανικά, γίνονται για κάποιο λόγο, χωρίς αναγκαστικά να μας έρχεται αυτός κατά νου. Μήπως κάποτε φτάνουμε στο σημείο της υπερβολής; Πότε αισθανόμαστε πλήρεις; Μπορεί αυτή μας η στάση να αλλάξει ή είμαστε καταδικασμένοι και εξ αρχής προγραμματισμένοι να διανύσουμε την πορεία που μας όρισαν;

Info
Πολυχώρος Underground
Πλατεία Κοραή 4, Αθήνα (είσοδος από τον κινηματογράφο ΑΣΤΥ)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 037 0342
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης