Έρχονται τα… Θανατερά

Έρχονται τα… Θανατερά

H Ελένη Καρακάση σε μία μακάβρια μουσική παράσταση

Έρχονται τα… Θανατερά
Μουσικές παραστάσεις για τον Έρωτα έχουμε δει πάρα πολλές. Μουσική παράσταση για τον Θάνατο όμως πρώτη φορά θα δούμε. Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια Ελένη Καρακάση πρωτοτυπεί και μας καλεί σε μία κηδεία μετά μουσικής στις 7, 21 και 28 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Μία μουσική παράσταση πλημμυρισμένη από τραγούδια του θανάτου. Όχι, δεν πρόκειται για μοιρολόγια. Στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού ο θάνατος δεν κρύβει μόνο πόνο και δάκρυ μέσα του, αλλά και γλέντι, λύτρωση, χαρά.

Θέλετε παραδείγματα; «Να πεθάνεις, να πεθάνεις, να πεθάνεις», «Όσοι με τον Χάρο γίναν φίλοι», «Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα», «Η ζωή εδώ τελειώνει», «Ο Χάρος βγήκε παγανιά». Και δίπλα σ’ αυτά άλλα πιο μελαγχολικά, αλλά εξίσου λυτρωτικά: «Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς», «Για πού το 'βαλες καρδιά μου», «Ποια νύχτα σ’ έκλεψε», «Με τι καρδιά να σ’ αποχαιρετήσω».

Κλείσιμο
Η Ελένη Καρακάση, παρέα με τον Δημήτρη Χαλιώτη στα κείμενα και την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης, τον Ανδρέα Καρανίκα στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις και τον Δημήτρη Κουφογιώργο στην κιθάρα και το μπουζούκι φτιάχνουν μία μουσική παράσταση με χιούμορ, συγκίνηση και πολύ κέφι, που τραγουδάει τον θάνατο γιορτάζοντας τη ζωή. Μία παράσταση με ένα φέρετρο επί σκηνής (άραγε είναι κανείς μέσα;) και πολλές εκπλήξεις, που θα μας κάνουν να γελάσουμε με την καρδιά μας. Παρέα με την Ελένη Καρακάση τρεις αγαπημένοι της φίλοι και καλλιτέχνες σε ρόλο guest: ο Παναγιώτης Πετράκης (7/2), ο Γιάννης Κρητικός (21/2) και ο Μιχάλης Μαρίνος (28/2). 

«Τα θανατερά – Κηδεία μετά μουσικής». Πιείτε κονιάκ, φάτε παξιμαδάκια και ετοιμαστείτε για μία… θανατερή μουσική παράσταση, που θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Η Ελένη Καρακάση άλλωστε με την υπέροχη φωνή της και το βιτριολικό της χιούμορ έχει τον τρόπο της για να το πετύχει. Ραντεβού στη Σφίγγα στις 7, 21 και 28 Φεβρουαρίου στις 21.30.

Info
Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης