Φόρα την… επανάσταση

Φόρα την… επανάσταση

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Γεώργιος Καραϊσκάκης και Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα γίνονται σκίτσα με ιδιαίτερο στιλ και σε προσκαλούν να τους φορέσεις

Φόρα την… επανάσταση
Το όνομα της ομάδας We Design υποδηλώνει ακριβώς αυτό που κάνουν τα μέλη της: σχεδιάζουν οτιδήποτε μπορεί να σχεδιαστεί. «Από σπίτια και λειτουργικά αντικείμενα μέχρι λογότυπα και εταιρικές ταυτότητες», όπως λένε χαρακτηριστικά. Ιδρυτές της είναι ο βιομηχανικός σχεδιαστής Σέργιος Φωτιάδης, ο αρχιτέκτονας Φίλιππος Φωτιάδης καθώς και η γραφίστρια Θεανώ Πετρίδου, ενώ όταν το απαιτούν οι περιστάσεις συνεργάζονται με τυπογράφους, μηχανικούς αλλά και σχεδιαστές.

Κλείσιμο


Ανάμεσα στα άλλα τους ενδιαφέροντα, εντάσσεται και η επιθυμία τους να επαναπροσδιορίσουν την έννοια του σουβενίρ. Πάντοτε βέβαια με τη δική τους ανατρεπτική ματιά «που δίνει σε γνώριμες φόρμες μια άλλη διάσταση, αλλά και με χιούμορ που επιστρατεύεται για να εκσυγχρονίσει χαρακτηριστικά στερεότυπα με διασκεδαστικό τρόπο». Κινούμενη σε αυτή τη λογική, η ομάδα δημιούργησε μία πρωτότυπη συλλογή αφιερωμένη στους ήρωες της Επανάστασης του 1821. Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Γεώργιος Καραϊσκάκης και Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα γίνονται σκίτσα με ιδιαίτερο στιλ και σε προσκαλούν να τους φορέσεις. Απόλαυσέ τα και βρες περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ .







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης