"Του χρόνου θα είμαι έτσι!"

"Του χρόνου θα είμαι έτσι!"

Σίγουρα όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε πει αυτή την φράση!

"Του χρόνου θα είμαι έτσι!"
 Σίγουρα όλοι έχουμε δει ένα σώμα στην παραλία και έχουμε ζηλέψει λίγο, δώσαμε αυτή την υπόσχεση στον εαυτό μας, μα τελικά την αθετήσαμε. Αν και φέτος, υπόσχεσαι στον εαυτό σου ότι του χρόνου θα έχεις το σώμα που ονειρεύεσαι, η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις είναι τώρα και όχι… “αργότερα”! 

Για να μην έχεις κανένα λόγο να αθετήσεις την υπόσχεσή σου, τα PLANET Fitness and More  προσφέρουν την ετήσια συνδρομή στην μοναδική τιμή των 89€*. Η προσφορά ισχύει μέχρι και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου οπότε μην περιμένεις άλλο!
Κλείσιμο

Πήγαινε τώρα σε ένα από τα 14 clubs της αλυσίδας
 PLANET Fitness and More, ώστε να γνωρίσεις από κοντά τους άρτια καταρτισμένους γυμναστές, να τους εκφράσεις τους στόχους σου και να σχεδιάσετε μαζί πώς θα τους πετύχεις! Εντυπωσίασέ τους όλους χαρίζοντας στον εαυτό σου, όχι μόνο ένα όμορφο σώμα, αλλά υγεία και ευεξία.




Η συγκεκριμένη συνδρομή περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα φτιάξετε κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο και φυσικά αποδυτήρια με ντουλαπάκια για να ασφαλίζετε τα προσωπικά σας αντικείμενα κατά την διάρκεια της άσκησής σας. 

Το όραμα των PLANET Fitness and More είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, ώστε καθένας να μπορεί να εντάξει την άσκηση στην καθημερινότητά του, σε μια εποχή όπου η ανάγκη να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας είναι περισσότερο από επιτακτική.

Όποια και αν είναι η διάθεσή σου ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα σε ενθουσιάσει! Προγράμματα ολιστικά, χορευτικά, δυναμικά ή αεροβικής άσκησης όπως yoga, pilates, trx, power cycling, gunning, tumbaο, zumba, kick boxing, kravmaga και πολλά ακόμη σε περιμένουν!


Όποια και αν είναι η διάθεσή σου ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANETFitnessandMore θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα σε ενθουσιάσει! Προγράμματα ολιστικά, χορευτικά, δυναμικά ή αεροβικής άσκησης όπως yoga, pilates, trx, power cycling, gunning, tumbaο, zumba, kick boxing, kravmaga και πολλά ακόμησε περιμένουν!


H προσφορά ισχύει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, μην τη χάσεις!

*Για τα μη μέλη η εγγραφή κοστίζει €30. Στους φοιτητές, μαθητές και ανέργους παρέχεται έκπτωση 50% στην εγγραφή, η οποία διαμορφώνεται στα €15 (με επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών), ενώ επίσης στη μισή τιμή είναι η εγγραφή εάν γίνει μαζί με άλλο ένα άτομο. Από τέσσερα άτομα και πάνω η εγγραφή είναι δωρεάν


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης