Ποιοι άνθρωποι είναι βέβαιο ότι θα πατήσουν τα 85 – Ανήκετε σ’ αυτούς;

Ποιοι άνθρωποι είναι βέβαιο ότι θα πατήσουν τα 85 – Ανήκετε σ’ αυτούς;

Αν ανήκετε σε αυτούς που ανακαλύπτουν πάντα ένα θετικό σε κάθε αρνητική κατάσταση και δεν αφήνετε να σας καταβάλλουν οι δυσκολίες, τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες να αποφύγετε καρδιαγγειακές παθήσεις, να ξεπεράσετε το προσδόκιμο ζωής και να... πιάσετε τα 85

200205160054_black-haired-woman-hugging-gray-pillow-near-glass-panel-920386
Όλοι θέλουμε να είμαστε κοντά σε αισιόδοξους ανθρώπους, που βγάζουν καλή διάθεση και είναι σίγουροι για το μέλλον, αποπνέοντας θετική αύρα και καλόβολη συμπεριφορά. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο προσόν των ανθρώπων που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο, δεν μεμψιμοιρούν και δεν γκρινιάζουν. Όπως δείχνουν έρευνες είναι πιο πιθανό να ζήσουν περισσότερο και με περισσότερη υγεία.

Η πιο πρόσφατη προσέγγιση αυτού του θέματος δημοσιεύθηκε πρόσφατα στην ψηφιακή πλατφόρμα JAMA Network, όπου καρδιολόγοι και ειδικοί της επιστήμης της συμπεριφοράς ένωσαν δυνάμεις και συνδύασαν δεδομένα πάνω από 15 μελετών, για να μετρήσουν τη σχέση μεταξύ αισιοδοξίας, καρδιαγγειακών συμβάντων και θανάτου. Σχεδόν 230.000 άτομα συμμετείχαν συνολικά στις έρευνες αυτές, οπότε τα αποτελέσματα θεωρούνται κάτι παραπάνω από αξιόπιστα.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης