Αποτρίχωση μπικίνι: Αυτό είναι το στυλ που ξετρελαίνει τους άνδρες!

montelo-bikini

Από τον παλιομοδίτικο «θάμνο» και την «λωρίδα προσγείωσης» μέχρι το τελείως καραφλό look, κάθε γυναίκα έχει τις δικές της προτιμήσεις - Τι θέλουν όμως οι άνδρες;

Το στυλ που επιλέγει κάθε γυναίκα για την περιποίηση του ηβικού της τριχώματος είναι κάτι άκρως προσωπικό και μπορεί να «απογειώσει» ή να... ξενερώσει πλήρως έναν άνδρα, σύμφωνα με νέα έρευνα του Cosmopolitan.

Από το κερί και την χαλάουα μέχρι το παραδοσιακό ξυράφι, κάθε γυναίκα έχει την δική της προτιμώμενη μέθοδο για να αντιμετωπίζει την τριχοφυία στην ευαίσθητη περιοχή.

Εξίσου μεγάλη ποικιλία υπάρχει όμως και στα στυλ της αποτρίχωσης του μπικίνι, από τον παλιομοδίτικο «θάμνο» και την «λωρίδα προσγείωσης» μέχρι το τελείως καραφλό look, που προτιμούν όλο και περισσότερες γυναίκες.

Παρόλο που οι σημαντικότεροι παράγοντες για την επιλογή του στυλ της αποτρίχωσης των ευαίσθητων περιοχών θα έπρεπε να είναι η πρακτικότητα και η υγιεινή, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει ότι η άποψη του αντίθετου φύλου σίγουρα «μετράει» σε αυτού του είδους τις αποφάσεις. Ποιο είναι όμως το στυλ που προτιμούν οι άνδρες εκεί κάτω;

Την απάντηση δίνει μια έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του Cosmopolitan, η οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι οι άνδρες προτιμούν την πλήρη απουσία τριχών στην ευαίσθητη περιοχή μιας γυναίκας.

Περίπου 46% των ερωτηθέντων είπαν ότι προτιμούν το πλήρως αποτριχωμένο στυλ «Μπάρμπι» στις ερωτικές παρτενέρ τους. Δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των ανδρών είναι το «τριμαρισμένο» look, με 30%, ενώ η «λωρίδα προσγείωσης» βρέθηκε στην τρίτη θέση, με 12%.

Αν πάλι συγκαταλέγεστε στις γυναίκες που έχουν παρατήσει τελείως το ξυράφι και έχουν επιλέξει το φυσικό look, τα νέα είναι μάλλον άσχημα για εσάς, αφού μόνο το 6% των ανδρών φαίνεται ότι μπορούν να εκτιμήσουν έναν «θάμνο» στην περιοχή του μπικίνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι συνήθειες των γυναικών είναι συντονισμένες με τις επιθυμίες των ανδρών, αφού το 57% των γυναικών που ερωτήθηκαν απάντησαν ότι ξεφορτώνονται όλες τις τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

endometriosis

Η ενδομητρίωση δεν είναι συνώνυμη της υπογονιμότητας. Εκτιμάται ότι το 60%-70% των γυναικών με ενδομητρίωση είναι γόνιμες και μπορούν να αποκτήσουν παιδιά

oinos

Ενημερωθείτε για την ιδανική ποσότητα κρασιού που είναι ευεργετική για την υγεία σας