Πέντε πράγματα που ανακαλύπτεις όταν χωρίζεις μετά τα 30

Πέντε πράγματα που ανακαλύπτεις όταν χωρίζεις μετά τα 30

Περισσότερος ελεύθερος χρόνος και χρήματα είναι μερικά από τα οφέλη

Μία υγιής σχέση έχει ευεργετική επίδραση στην υγεία μας. Η αγάπη και ο έρωτας είναι συναισθήματα που μας γεμίζουν με χαρά και εκπλήρωση. Τι γίνεται όμως όταν μία σχέση τελειώσει και ξαφνικά μείνουμε μόνοι μας; Και πώς αντιμετωπίζεται αυτό όταν κάποιος διανύει την τέταρτη και πέμπτη δεκαετία της ζωής του;  

Μπορεί οι πρώτες μέρες μετά το χωρισμό να είναι ιδιαίτερα στενόχωρες και καταθλιπτικές, μπορεί κάποιοι να νιώθουν ότι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους... κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει ένας χωρισμός.

Πιο συγκεκριμένα, χωρίσατε πρόσφατα και δεν βλέπετε τίποτα θετικό στον ορίζοντα; Ρίξτε μία ματιά παρακάτω και πριν πάτε να βγάλετε το επόμενο χαρτομάντιλο από το πακέτο, εξερευνήστε καλύτερα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να σας προσφέρει ένας χωρισμός σ' αυτήν την ηλικία.


1. Έχετε περισσότερα χρήματα

Δείπνα, ποτά, εκδρομές, εισιτήρια θεάτρου και κινηματογράφου, δώρα, διακοπές... Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα χρήματα ξοδεύετε όταν βρίσκεστε σε μία σχέση; Τα έξοδα που προκύπτουν από μία σχέση είναι πάρα πολλά, ενώ αυτά πολλαπλασιάζονται όταν το έτερον σας ήμισυ μένει μακριά και εσείς αναγκάζεστε να ξοδεύετε πάρα πολλά σε βενζίνες και εισιτήρια μεταφορικών μέσων. 

Αν είστε ελεύθερος, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας μείνουν πολλά περισσότερα χρήματα για να τα ξοδέψετε όπως εσείς θέλετε. Όταν είστε ελεύθερος μπορεί να ξοδεύετε αρκετά με φίλους αλλά σίγουρα δεν είναι περισσότερα από αυτά που ξοδεύετε όταν είχατε έναν ή μία σύντροφο.

2. Έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο

Όταν είστε σε μια σχέση, είναι γεγονός ότι τα Σαββατοκύριακα σας και μία με δύο μέρες μέσα στην εβδομάδα είναι αφιερωμένα στο άλλο σας μισό. Αλλά όταν ξαφνικά χωρίσετε, θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολύ περισσότερο χρόνο απ' όσο πιστεύατε. Μπορείτε να κανονίζετε το πρόγραμμα σας χωρίς να εξαρτάστε από το πρόγραμμα του συντρόφου σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να κάνετε ο,τι θέλετε, όποτε θέλετε, χωρίς να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν.

3. Επαναξιολογείτε τους στόχους της ζωής σας


Το σύνηθες μοτίβο μίας σχέσης σ' αυτές τις ηλικίες είναι: ραντεβού, συγκατοίκηση, γάμος, παιδιά. Οι άνθρωποι γνωρίζουν ακριβώς ποιο είναι το επόμενο βήμα. Ο χωρισμός όμως κάνει ένα άτομο να επαναπροσδιορίσει τα θέλω του και τους στόχους του και να κάνει ό,τι θέλει, οποιαδήποτε στιγμή και αν το θέλει.

4. Έρχεστε πιο κοντά στο... «μινιμαλισμό»

Πολλοί άνθρωποι μετά το χωρισμό τους έχουν παραδεχτεί ότι τα σπίτια τους έχουν γίνει πιο καθαρά και πιο τακτοποιημένα. Ο λόγος που υποστήριξαν κάτι τέτοιο είναι ότι πλέον η καθαριότητα του σπιτιού εξαρτάται πλήρως από αυτούς και όχι από κάποιον άλλον, καθώς είναι σε θέση πλέον να το διακοσμήσουν όπως οι ίδιοι θέλουν, και να το καθαρίσουν όποτε οι ίδιοι, θέλουν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.  

5. Γίνεστε πιο ανοιχτοί σε καινούρια πράγματα

Ο περισσότερος χρόνος και τα περισσότερα χρήματα που έρχονται ως απόρροια του χωρισμού, σας δίνουν την ευκαιρία να γίνετε πιο ανοιχτοί σε καινούρια πράγματα και να ξεκινήσετε καινούριες δραστηριότητες και χόμπι. Μπορείτε να γνωρίσετε καινούριες μουσικές, να ταξιδέψετε περισσότερο, να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες ακόμα περισσότερο, να δοκιμάσετε διαφορετικές κουζίνες και να έρθετε σε επαφή με ήθη, έθιμα και κουλτούρες άλλων πολιτισμών.

ΣΧΟΛΙΑ (48)

Rom

Γενικά... το να βρεις έναν "ΙΔΑΝΙΚΟ" σύντροφο, είναι (πια στις μέρες μας) ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΟ απ' τον να κερδίσεις... το Τζόκερ! Οπότε, καλύτερα να ζεις χώρια και μόνος σου και ΔΙΠΛΑ (σε διπλανό σπίτι) απ' το παιδί/παιδιά σου, αλλά να 'σαι κύριος/κυρία του εαυτού σου και να μη "χαλιέσαι" ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με έναν άνθρωπο που δεν ταιριάζεις. Στους γνωστούς και φίλους μου, μόλις ένα 30% έχει βρει το "ιδανικό ταίρι" - διότι ΟΥΤΕ οι άνδρες αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ στις μέρες μας, δεν έχουν την "αντοχή" και "υπομονή" και "ανοχή" που είχαν ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ (παλαιότερες γυναίκες). Οι σύγχρονες γυναίκες έχουν γίνει ΠΛΗΡΩΣ ανεξάρτητες και φιλόδοξες, οπότε και δεν "ρίχνουν νερό στο κρασί τους" ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ μηδαμινή λεπτομέρεια - οπότε και έρχεται γρήγορα η ρήξη και το τέλος του γάμου. (Δεν δικαιολογώ τους άνδρες, αλλά οι σύγχρονοι άνδρες - που 'ναι και πιο "λελέδες" και "φλώροι", δεν είναι οι ΑΓΡΟΙΚΟΙ "ΑΓΑΔΕΣ" του παρελθόντος - κάνουν πολύ υπομονή για την σύντροφό τους και γενικά "υποχωρούν" πολύ για να βρεθεί μια φόρμουλα. Αντιθέτως, οι σύγχρονες γυναίκες που έχουν πια "ξεσπαθώσει", ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΝΤΣΑ για το παραμικρό). Και δυστυχώς για όλους μας... αυτό που ΔΕΝ καταλαβαίνουν οι άνθρωποι... είναι ότι ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ... δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑΣ "ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ" δυο πλευρών - ήτοι, πρέπει ΟΛΟΙ να κάνουν ΚΑΙ ΠΙΣΩ και να "υποχωρούν" που και που...

Δεν υπάρχει σχέση 50-50

Ο άντρας είναι ανώτερος και ηγείται. Πρέπει να νικάς πάντα, χρειάζεσαι κάθε μικρή νίκη, δεν υποχωρείς στη γυναίκα. "Μα θα νευριάσει..." Άστη να νευριάσει. "Μα θα θυμώσει..." Άστη να θυμώσει. Καλύτερα να σε θεωρεί απόλυτο παρά αδύναμο. Καλύτερα να σε θεωρεί ανυποχώρητο παρά χαλί να σε πατήσει. Καλύτερα να σε θεωρεί ισχυρογνώμων παρά ανίκανο να ηγηθείς. Μη μασάτε με τις γκόμενες, σας δοκιμάζουν αν είστε αρσενικά. Πάντα θα προσπαθούν να νικήσουν τον ανδρισμό σας αλλά μην τις αφήσετε να τα καταφέρουν, γιατί έτσι και τα καταφέρουν τελειώσατε. Καλύτερα να τις ανάβετε τα αίματα παρά να σας βαριέται. Να είστε έτοιμοι να την αφήσετε να φύγει, οι γυναίκες δύσκολα φεύγουν αν την δείξεις την πόρτα. Δύσκολα φεύγει αν γνωρίζει ότι δε θα σε πειράξει όσο θα ήθελε. Και μη μασάτε αν τις ξυπνάτε τα πάθη, έστω και θυμό. Αν φτάσει στο σημείο κάποιος άλλος, άγνωστος άντρας, να την φουντώσει σε βαθμό που θα θυμώσει, θα φωνάξει, θα τον βρίσει, αυτός μπορεί να την ρίξει στο κρεβάτι πανεύκολα. Το αντίθετο της αγάπης δεν είναι το μίσος, είναι η αδιαφορία.

ΤΑΚΗΣ

;1.ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ. 2.ΧΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. 3.ΧΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΤΥΧΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. 4.Η ΣΥΝΑΨΗ ΔΕΣΜΟΥ ,ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ. 5.Η ΕΦΗΒΕΙΑ ,ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΧΩΡΙΣΤΕ ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

Marilia

@Takis Ναι, βλέπε Αγγλία που χωρίζουν, έχουν νέους συντρόφους, κάνουν παιδιά με τον καθένα. Πάει κατά διαόλου (και ναι, το Brexit είναι άλη ιστορία). Βλέπε Ελλάδα, δυνατός ο θεσμός της οικογένειας ακομα και επιβεβαιώνονται τα λόγια σου, ανθεί!

το παράσιτο θέλει το χρόνο του

αφού βρει υγιή οργανισμό να τον διαλύσει. Αλλά και να μην τον διαλύσει δεν παύει να είναι παράσιτο. Επιχείρημα της πλάκας, οι συνέπειες θα φανούν μακροπρόθεσμα, ήδη δημιουργούνται γενιές ολόκληρες δυστυχισμένων γυναικών και γεμίζουν τα ράφια.

ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ .....

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ....... ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ??? Η ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΖΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΣΚΥΛΟΣ) Η ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ (ΖΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ) .... ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ/Η ...??? ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ !!!!!!!

SOFIA

Τόσο μισογυνισμός πια!!! Δεν εκτιμάτε τις γυναίκες λοιπόν..κι αυτές που σας έφεραν στον κόσμο τί ήταν? Άλλο είδος??? Αλλά για να μιλάτε έτσι, μάλλον κάτι κάνανε λάθος... Δε βλέπω και πολλούς να γράφουν υπέρ των γυναικών. Ίσως επειδή αυτοί που μας αγαπούν είναι πολύ απασχολημένοι, με γεμάτες ζωές, με αγάπη, αγκαλιές, παιδικές φωνές. Όταν ασπρίσει το μαλλί.... τρέχετε στις Μολδαβές και τις 20άρες για ν'αποδείξετε στον εαυτό σας ότι φθουράτε ακόμη και στον τραπεζικό σας λογαριασμό ότι υπάρχει πάντα δρόμος προς τα κάτω (γιατί χωρίς αυτόν τί να σας κάνουν άλλωστε?).

Λούλης

Αν εσύ ή ίδια δεν έχεις ένα σπίτι δικό σου, τότε μόνο βάρος θα γίνεις σε κάποιον άντρα τον οποίο θα παντρευτείς, όσο κι αν τον αγαπάς. Οι γυναίκες χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Σε αυτές που έχουν σπίτι και στις υπόλοιπες οι οποίες είναι οι ξεβράκωτες. Δεν υπάρχει άλλη κατηγορία γυναικών. Η γυναίκα που έχει σπίτι δικό της, δείχνει ότι σέβεται τον εαυτό της αλλά και τον γάμο της. Δείχνει ότι δεν κοιτάζει την πάρτη της, κι αυτό διότι έχει να προσφέρει κάτι στον έγγαμο βίο της. Αν τώρα δεν έχει σπίτι ή γυναίκα και πιστεύει ότι θα παντρευτεί γιο εφοπλιστή, τότε πάω πάσο.

Γιώργος

Λούλη θα σου έλεγα να βρεις καμιά γριά να σε χαρτζιλικώνει αλλά μάλλον το πας το γράμμα

Αλεξ20

Λουλη εχεις δικιο και οποιος καταλαβε.

χαχαχα κόψε το δούλεμα ρε Σοφία

αυτοί που σας "αγαπάνε", δεν τους αγαπάτε. Είναι "καλοί" αλλά για κάποια άλλη. Αν κοιτάζεις τη γυναίκα προς τα πάνω, δεν έχει άλλη επιλογή από το να κοιτάξει προς τα ΚΑΤΩ. Και όταν η γυναίκα σε κοιτάζει προς τα κάτω δε θα σε δει σεξουαλικά ποτέ. Αυτά ακούμε συνεχώς από εσάς, μπούρδες. Αυτά που λέτε ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ με αυτά που κάνετε. Άλλα λέτε και σε άλλα ανταποκρίνεστε. Αφήστε τα παραμύθια.

Λούλης

@20:23. Λάθος γυναίκες αγαπάτε λέμε. Αυτές που αγαπάτε εσείς, για κάποιους αξιόλογους είναι γυναίκες μιας βραδιάς. Βρείτε να αγαπήσετε κάποια με δικό της σπίτι, μπας και δείτε χαϊρι και φτιάξετε μια οικογένεια της προκοπής. Όχι τίποτα, απλώς να μη μου λέτε ότι θέλω ψυχίατρο, επειδή μου αρέσει να σας βλέπω μέσα στην φτώχεια. Φτιάξτε μου το κέφι λοιπόν και αγαπήστε τις ξεβράκωτες. Είναι ανόητο να καταστρέφεστε από κάτι (ομορφιά, σεξ κλπ) τα οποία, με λίγα ευρώ μπορείς να τα βρεις σχεδόν παντού! Η ομορφιά θα φύγει μια μέρα, το σπίτι όμως θα μείνει για πάντα.

@Λούλης

Έχεις καταντήσει γραφικός με τις συνεχείς σαχλαμάρες που γράφεις. Άιντε τράβα να κάνεις καμμιά βολτα να ξελαμπικάρεις γιατί έχεις λαλήσει!

...

Δε βλέπεις πολλούς να γράφουν υπέρ των γυναικών ίσως επειδή απλά δεν υπάρχουν. Συνέχισε λοιπόν να ζεις το παραμυθάκι σου και σου εύχομαι να μην τελειώσει σύντομα. Γιατί ζωή σαν παραμύθι βρίσκεις μόνο στα παραμύθια. Άντε κορίτσι μου...

...

Προτιμώ να μαθαίνω από τα λάθη των άλλων. Δεν παντρεύομαι. Όσο υπάρχουν δικαστίνες και γυναίκες έτοιμες να με ξεσκίσουν ΔΕ χαραμίζω-ρισκάρω τα χρήματα μου και την ψυχική μου υγεία. Όποια ελληνίδα θέλει να γίνει μάνα, ας βρει άλλο κορόϊδο. Προτιμώ σχέσεις με όμορφες και μορφωμένες αλλοδαπές που εκτιμάνε περισσότερο. Ελεύθερος και ωραίος. Για τις υπόλοιπες...Άντε γειά...Και δώρο το πανάκριβο για να καθαρίζουν το ράφι.

Mc

Λαζαρε, εσυ εισαι;

Όλες οι γυναίκες είναι ίδιες

δεν έχει αλλοδαπές και ντόπιες. Είναι γυναικεία φύση και όχι Ελληνική. Αν σε κάνει κάποια ξένη να πιστέψεις ότι είναι διαφορετική, τότε σε κορόιδεψε ήδη και ούτε το κατάλαβες.

Λούλης

@20:10. Μια γυναίκα με δικό της σπίτι, το οποίο αυτό σπίτι θα σε γλυτώσει από 500 ενοίκια (σε όλο τον έγγαμο βίο) ή από άλλες τόσες δόσεις στεγαστικών δανείων (τα οποία δάνεια θα έπαιρνες για την πάρτη της για να την σπιτώσεις), δεν μπορείς λοιπόν να πεις ότι μια τέτοια γυναίκα σε κοροϊδεύει! Ακόμη και εσύ να έχεις δικό σου σπίτι, δεν χάλασε ο κόσμος να έχει κι αυτή ένα και να δώσετε το ένα σπίτι για ενοικίαση και να εισπράξετε 500 ενοίκια σε όλο τον έγγαμο βίο σας. Όλα αυτά φυσικά, αν δεν θέλεις μια μέρα να βρίζεις κι εσύ την κυβέρνηση.

...

Συμφωνώ ρε Λούλη αλλά γιατί επιμένεις τόσο στο οικονομικό;

Λούλης

@23:02. Διότι 9 στα 10 προβλήματα (και διαζύγια) από το οικονομικό ξεκινάνε. Ακόμη όμως και στην περίπτωση που χωρίσεις, αν αυτή έχει δικό της σπίτι, τότε και η διατροφή που θα πληρώνεις θα είναι μικρότερη, διότι δεν θα συμπεριλαμβάνεται το ενοίκιό της. Όλα αυτά πρέπει να τα σκεφτείς καλά, πριν παντρευτείς και κάνεις παιδιά.

...

Έχει διαφορά και μεγάλη μάλιστα. Οι Ελληνίδες (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι παχύσαρκες άσχημες και κοντοκώλες. Από οποιαδήποτε γυναικεία φύση λοιπόν, προτιμώ την όμορφη φύση. Μάλλον εσύ λοιπόν είσαι κορόιδο. Παντρεμένος με ελληνίδα φαντάζομαι, έτσι;

Όλες οι γυναίκες είναι ίδιες

υπάρχουν όμορφες γυναίκες και άσχημες σε κάθε χώρα και κάθε χρώμα, και όλες θέλουν αρσενικά. Αν δε μπορείς να ρίξεις Ελληνίδα θεά δε μπορείς να ρίξεις ούτε ξένη. Δεν είδε η ξένη σε εσένα αρσενικό που δε μπορεί να δει η Ελληνίδα, άρα ή η Ελληνίδα σε έχει καταλάβει και εσύ κορόιδεψες την ξένη επειδή λόγω χαμηλού επιπέδου επικοινωνίας και πολιτισμικών διαφορών σου δίνει "χώρο" να το παίξεις κάτι που δεν είσαι, κάτι που δε μπορείς να το κάνεις στην Ελληνίδα γιατί σε καταλαβαίνει αμέσως, ή αυτή κορόιδεψε εσένα ή συμβιβάστηκε με εσένα για δικούς της λόγους. Δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο οι Ελληνίδες, και σε θεά με μπούρκα να πας και την αφήσεις να διαλέξει, αρσενικό θα διαλέξει και θα σε φτύσει όπως η Ελληνίδα ή Ρωσία ή Ιταλίδα θεά.

συντομη ημερομηνια ληξης

γυναικα μετα τα 35 ειναι σαν να αγοραζεις αυτοκινητο που λειπει η μηχανη. οποιες το παιζαν ντιβες μεχρι αυτη την ηλικια τωρα παρακαλανε..

εγω...

..ENA εχω διδαχθεί ολα αυτα τα χρονια: η Γυναικα ειναι σαν το Αυτοκίνητο. Και την καλύτερη να εχεις, σε 6 μήνες θα βγεί ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ....Γι αυτο λοιπον ΖΗΣΤΕ !!!

Τζιμ

Μετά τα 30 δεν υπάρχουν ούτε αδέρφια

cica

Σωστος

Τζιμ

Όσοι είστε νέοι θα το καταλάβετε αργότερα δεν υπάρχουν φίλοι μετά τα 30.

cicc

Πιο σωστος

Τζιμ

Μην ακούτε ένας καλός γάμος και οικογένεια είναι μόνο ευτυχία. Εχω ένα μικρό παιδάκι και περνάω μακράν την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Όσο για την γυναίκα μου δεν την αλλάζω με τίποτα, ούτε με μικρότερη, ούτε για παρέα με "φιλους". Δεν υπάρχουν φίλοι μόνο οικογένεια.

Και μακάρι να κρατήσει

αλλά όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, και ο κίνδυνος πάντα υπάρχει. Άλλο να γνωρίζεις τις γυναίκες και να ευχαριστιέσαι την κάθε στιγμή όσο κρατάει, άλλο να σε έχει τυφλώσει ο έρωτας και να νομίζεις ότι αυτή είναι διαφορετική ή δε θα αλλάξει τίποτα. Ελπίζω να ισχύει το πρώτο και να είσαι έτοιμος για όλα, γιατί αν είναι το δεύτερο και φύγει δε σε βλέπω καλά.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

yellow_wine

Τα τρία μπουκάλια θεωρούνται από τα παλαιότερα στον κόσμο και χρονολογούνται από την εποχή του Λουδοβίκου ΙΣΤ' της Γαλλίας – Εκτιμάται ότι κάθε μπουκάλι θα πουληθεί έναντι 20.000 ευρώ