Δέρμα: 10 τροφές που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου
Δέρμα: 10 τροφές που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου
Το κολλαγόνο είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του δέρματος, των αρθρώσεων και των οστών. Μάθετε ποιες τροφές προτείνουν οι ειδικοί για την ενίσχυση της φυσικής παραγωγής του
Το κολλαγόνο είναι μία από τις πιο βασικές δομικές πρωτεΐνες του ανθρώπινου σώματος. Συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, της υγείας των αρθρώσεων και της ανθεκτικότητας των οστών.
Σύμφωνα με τους ειδικούς διαιτολόγους και διατροφολόγους, αν και πολλά τρόφιμα ζωικής προέλευσης περιέχουν απευθείας κολλαγόνο, υπάρχουν και φυτικές επιλογές που προσφέρουν τα δομικά συστατικά για την παραγωγή του από τον ίδιο τον οργανισμό.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Σύμφωνα με τους ειδικούς διαιτολόγους και διατροφολόγους, αν και πολλά τρόφιμα ζωικής προέλευσης περιέχουν απευθείας κολλαγόνο, υπάρχουν και φυτικές επιλογές που προσφέρουν τα δομικά συστατικά για την παραγωγή του από τον ίδιο τον οργανισμό.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα