Μακελειό στο Λονγκ Μπιτς: Τουλάχιστον τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε σπίτι

Μακελειό στο Λονγκ Μπιτς: Τουλάχιστον τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε σπίτι

Ακόμη εννέα άτομα τραυματίστηκαν - Αναφορές ότι το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια υπαίθριου πάρτι για το Χάλογουιν

ekso-cal
Τουλάχιστον τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και εννέα ακόμη τραυματίστηκαν σε συμβάν με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (τοπική ώρα) σε ένα σπίτι στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το ABC7, η τοπική αστυνομία εκλήθη στο σημείο στις 22:44. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν έξω από το σπίτι η πυροσβεστική και τα πρώτα ασθενοφόρα, που βρήκαν τρεις άνδρες νεκρούς στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού και ακόμη εννέα τραυματίες.

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Τζέικ Χέφλιν δήλωσε ότι οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σπίτι «ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σκηνικό χάους».



Κλείσιμο
Οι τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες σε χώρο δίπλα από το οίκημα και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει το δίκτυο, οι πολλαπλοί κάλυκες που βρέθηκαν δείχνουν ότι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού όπου -σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής αναφορές- φαίνεται ότι διεξαγόταν ένα πάρτι για το Χαλογουίν.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες και παραμένει ασαφές αν αυτός που άνοιξε πυρ στο σπίτι αυτό εξακολουθεί να διαφεύγει, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Το περιστατικό με τους μαζικούς πυροβολισμούς σημειώθηκε κοντά στην Τεμπλ Άβενιου. Ένας 41χρονος, ο οποίος ζει εκεί κοντά, δήλωσε ότι άκουσε πολλούς πυροβολισμούς και λιγότερο από δέκα λεπτά αργότερα σειρήνες περιπολικών της αστυνομίας.

Ορισμένοι άλλοι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι άκουσαν έως και 20 πυροβολισμούς.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης