Σέρβα σταρ του Instagram κατηγορείται για σύσταση εγκληματικού συνδικάτου στο Μαυροβούνιο

Σέρβα σταρ του Instagram κατηγορείται για σύσταση εγκληματικού συνδικάτου στο Μαυροβούνιο

Στο διαμέρισμά της στο Νόβι Σαντ βρέθηκαν αυτόματα όπλα, πιστόλια με σιγαστήρες, χειροβομβίδες και εκρηκτικά - Βαρύς οπλισμός εντοπίστηκε και σε εξοχική κατοικία συνεργάτη της με σέρβικη και σουηδική υπηκοότητα

serbia_main
Τραγουδίστρια, σταρ του Instagram με σούπερ σέξι φωτογραφήσεις και πασίγνωστη στις χώρες της άλλοτε Γιουγκοσλαβίας. Όμως, τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι η 25χρονη Radojka Kecman είχε ακόμη μεγαλύτερες φιλοδοξίες, καθώς στο διαμέρισμα της ιδίας και του συντρόφου της, στο Νόβι Σαντ, βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, καθώς και αποδείξεις που να δικαιολογούν το κατηγορητήριο για συμμετοχή και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η 25χρονη καλλονή από τη Σερβία φέρεται να είχε σημαντικό ρόλο σε συνδικάτο εγκλήματος στο Μαυροβούνιο. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα που διέμενε, βρέθηκαν μεγάλος αριθμός από αυτόματα όπλα, πιστόλια με σιγαστήρες και χωρίς, χειροβομβίδες και μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών.

SERBIA1
Η αστυνομία του Μαυροβουνίου εξετάζει όλα τα σενάρια, ακόμη και τη συνεργασία του εγκληματικού συνδικάτου με τρομοκρατικές οργανώσεις. Στο διαμέρισμα, εκτός από τα όπλα, βρέθηκαν στοιχεία για διακίνηση μεταναστών και ναρκωτικών, για συμμετοχή σε ληστείες και εγκληματικές δραστηριότητες διαφόρων τύπων, ενώ εξετάζεται και η πιθανότητα της ενεργοποίησης του συνδικάτου σε συμβόλαια θανάτου.

Ο εντοπισμός του οπλοστασίου στο διαμέρισμα της Radojka Kecman στο Νόβι Σαντ ήταν μόνο η αρχή, καθώς η αστυνομία του Μαυροβουνίου προχώρησε στον έλεγχο της κατοικίας ενός συνεργάτη της 25χρονης, του Svetozar Zivkovic, στο χωριό Bajmok, κοντά στη Σουμπότιτσα. Εκεί βρέθηκαν και άλλα όπλα, όπως Καλάσνικοφ, όπλα και σιγαστήρες για εκτελέσεις. Ο 49χρονος Ζίφκοβιτς, εκτός από τη σερβική υπηκοότητα, ήταν και πολίτης Σουηδίας.

Η 25χρονη καλλονή από τη Σερβία προφανώς χρησιμοποίησε το τραγούδι και το Instagram ως «βιτρίνα». Διαθέτει σχεδόν 20.000 ακολούθους και δεν παραλείπει να «ανεβάζει» σέξι φωτογραφίες της σε κάθε ευκαιρία...

Κλείσιμο

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης