Γαλλία: Ελεύθερο... πουλί η Μαρίν Λεπέν

Γαλλία: Ελεύθερο... πουλί η Μαρίν Λεπέν

Η σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς και ο σύντροφός της Λουί Αλιό δεν είναι πλέον μαζί , ωστόσο η πολιτική συνεργασία του ζευγαριού θα συνεχιστεί - Το ειδύλλιο του ζευγαριού χρονολογείτο από το 2009

lepen_allio
Τίτλοι τέλους στη σχέση της αρχηγού του ακροδεξιού «Εθνικού Συναγερμού», Μαρίν Λεπέν και του επίσημου εραστή της.

Ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης, η σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς και ο ομοϊδεάτης της, Λουί Αλιό, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Το πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ακροδεξιάς ανακοίνωσε τον χωρισμό μέσα από τις σελίδας της εφημερίδας «L' Opinion».

Το ειδύλλιο του ζευγαριού χρονολογείτο από το 2009. Η Μαρίν δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην γοητεία του αντιπροέδρου του Εθνικού Μετώπου. Οι εμφανίσεις του ζεύγους ήταν διακριτικές, οι δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας σχεδόν ανύπαρκτες. Στα δέκα χρόνια «επίσημης» σχέσης, μόνο μια ανάρτηση είχε κάνει η Μαρίν στο Twitter: είχε ανεβάσει μια φωτογραφία που τους δείχνει να φιλιούνται στο στόμα με τη λεζάντα «Απευθείας από το Περπινιάν, αφιερωμένο στο Closer».

Όταν η δημοσιογράφος Αλίξ Μπουιλαγκέ είχε τολμήσει να ρωτήσει την Μαρίν για τυχόν άφιξη του Αλιό στο Μέγαρο των Ηλυσίων, αν αυτή εκλεγεί πρόεδρος, η ίδια είχε απαντήσει: «Ποτέ», ξεσπώντας σε γέλια: «Με αυτόν τον παλιοχαρακτήρα που έχει, μπορώ να σας πω ότι δεν θα παραστήσει την Πρώτη Κυρία!».

Όπως επισημαίνει το γαλλικό περιοδικό, η πολιτική συνεργασία του ζευγαριού θα συνεχιστεί: «Υπάρχει ακόμα πολύ συναισθηματικό δέσιμο ανάμεσά μας. Πολιτικά, παραμένουμε στην ίδια γραμμή. Είμαι και θα είμαι οπαδός της Μαρίν»,δηλώνει ο Αλιό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης