Σκόπια: Το Εφετείο επιβεβαιώνει ποινή φυλάκισης δύο ετών για τον Γκρουέφσκι
Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο απέρριψε την έφεση του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων Νίκολα Γκρουέφσκι επικυρώνοντας την ποινή φυλάκισης που του είχε επιβληθεί πρωτοβάθμια – Κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε υπόθεση αγοράς θωρακισμένου αυτοκινήτου
Ποινή φυλάκισης δύο ετών επέβαλλε εφετείο των Σκοπίων στον πρώην πρωθυπουργό Νίκολα Γκρουέφσκι, απορρίπτοντας την έφεση που είχε καταθέσει ως αβάσιμη.
Η καταδίκη αφορά σε ηθική αυτουργία στην αγορά ενός θωρακισμένου πολυτελούς αυτοκινήτου, για την οποία ο πρώην πρωθυπουργός καταδικάστηκε σε δύο ετών φυλάκιση και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Γκόικο Πόποφσκι, είχε καταδικαστεί πρωτοβάθμια σε ποινή 6,5 ετών για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος.
Ωστόσο, το εφετείο δέχθηκε εν μέρει την έφεση του Πόποφσκι, μειώνοντας την ποινή του σε φυλάκιση 4,6 ετών, ενώ διατηρεί την πρωτοβάθμια απόφαση ως έχει.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.