Τουρίστες κάνουν αλεξίπτωτο θαλάσσης και κεραυνοβολούνται καθώς πέφτουν πάνω σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος

Τουρίστες κάνουν αλεξίπτωτο θαλάσσης και κεραυνοβολούνται καθώς πέφτουν πάνω σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος

Η μια εξ αυτών, μια κοπέλα 21 ετών, υπέστη εγκαύματα ενώ πιο σοβαρά είναι ο φίλος της ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

foto-tour-1
Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα με το αλεξίπτωτο θαλάσσης για δύο τουρίστες σε παραλία στη Ρωσία όταν άγνωστο γιατί έπεσαν πάνω σε καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι δύο τουρίστες κατευθύνονται πάνω στα ηλεκτροφόρα καλώδια χωρίς ο χειριστής του σκάφους που τους σέρνει να κάνει το παραμικρό για να το αποφύγει.

Όταν το ζευγάρι πέφτει πάνω στα καλώδια ακούγεται ένας κρότος και στη συνέχεια τα ουρλιαχτά των αυτοπτών μαρτύρων που βλέπουν το αλεξίπτωτο να κινείται ανεξέλεγκτα και τους δύο ανθρώπους να είναι αναίσθητοι.

Η μια εξ αυτών, μια κοπέλα 21 ετών, υπέστη εγκαύματα ενώ πιο σοβαρά είναι ο φίλος της ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όσο για τον οδηγό του ταχυπλόου, αυτός εξεφανίστηκε και αναζητείται με την αστυνομια να διερευνά καταγγελίες ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ τη στιγμή του ατυχήματος.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι στην περιοχή επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι που μπορεί να συνετέλεσαν στο να συμβεί το ατύχημα.


Κλείσιμο
Parascending pair injured after flying into electricity cables
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης