Το περιοδικό New York έκανε τον Τραμπ... γουρούνι στο εξώφυλλό του

Το περιοδικό New York έκανε τον Τραμπ... γουρούνι στο εξώφυλλό του

Εξίσου επιθετικός είναι και ο τίτλος που συνοδεύει τη φωτογραφία: Δεν είναι η σκευωρία, δεν είναι η ανικανότητα, δεν είναι η βιαιότητα, είναι η διαφθορά ηλίθιε

newyork-maga-trump
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το εξώφυλλο του περιοδικού New York το οποίο φιλοξενεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
 ως... γουρούνι!

Αν και αρκετοί πίστεψαν ότι ήταν το πρωταπριλιάτικο αστείο του περιοδικού, το τεύχος που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα είναι πέρα για πέρα πραγματικό.

Εξίσου επιθετικός είναι και ο τίτλος που συνοδεύει τη φωτογραφία: Δεν είναι η σκευωρία, δεν είναι η ανικανότητα, δεν είναι η βιαιότητα, είναι η διαφθορά ηλίθιε. Γιατί η απασχόληση με τον εαυτό του είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός κίνδυνος για τον ίδιο.

Κλείσιμο


Ο δημοσιογράφος που υπογράφει το κεντρικό άρθρο του περιοδικού επικρίνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ γιατί επιτρέπει στην απληστία του και τον νεποτισμό του να υπαγορεύουν και να διαφθείρουν όλες τις πλευρές της προεδρίας του, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών επιλογών του αλλά και των επιχειρήσεων πριν να βρεθεί στον Λευκό Οίκο.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ζήτησαν να κλείσει το περιοδικό, άλλοι χαρακτήρισαν την επιλογή των υπευθύνων ως «κακόγουστη αλλά υπήρξαν και ορισμένοι που θεώρησαν επιτυχημένη την επιλογή προσθέτοντας ότι αποτελούσε προσβολή για... τα γουρούνια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης