«Ανησυχώ πάρα πολύ. Πριν από ένα μηνα είχα τη μεγάλη τιμή να συναντηθώ με τον πρόεδρο της Αιγύπτου και συζητήσαμε τη μεγάλη ανάγκη να συναδελφοθούμε. Τώρα βρισκόμαστε στο μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή του όρους Σινά. Οι Πατέρες μας, το Μοναστήρι μας και οι Εεκκλησίες βρισκόμαστε σε ένα ερωτηματικό: τι θα γίνει αύριο», πρόσθεσε ο Πατριάρχης.
«Λυπάμαι. Πλησιάζουμε σε πολύ δύσκολες ημέρες. Τα γεγονότα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο» εκτίμησε αναφερόμενος στην «υπόγεια κρίση» ανάμεσα στους Σούφι και τους Σαλαφιστές, η οποία είναι, πλέον, στην επιφάνεια.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.