Γαλλία: Ψυχασθενής απειλεί την Μπριζίτ Μακρόν

Γαλλία: Ψυχασθενής απειλεί την Μπριζίτ Μακρόν

Νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινικής όμως τις τελευταίες ώρες έγινε "καπνός" 

Γαλλία: Ψυχασθενής απειλεί την Μπριζίτ Μακρόν
Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής βρίσκεται το Ελιζέ καθώς ένας άνδρας που είχε στείλει απειλητικές επιστολές στην "Πρώτη Κυρία" της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρον και είχε διαγνωστεί με ψυχασθένεια, το έσκασε από την κλινική  που νοσηλευόταν.


Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του γαλλικού περιοδικού "Closer" ,ο άνδρας είχε νοσηλευτεί την 1η Νοεμβρίου σε ψυχιατρική κλινική όμως κατάφερε να αποδράσει χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι.

Η ανακοίνωση της διεύθυνσης της ψυχιατρικής κλινικής "Val-de-Marne" αναφέρει ότι, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού σε ότι αφορά την εποπτεία της κλινικής ο άνδρας κατάφερε πιθανότατα να αποδράσει. 
Κλείσιμο
 
Όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα, ο άνδρας αυτός χρίζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς θεωρείται επικίνδυνος. 
     
Οι αστυνομικές αρχές στη Γαλλία βρίσκονται επί ποδός, όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό,καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι πιθανόν να είναι οπλισμένος. 
 
Στις 18 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο έρευνας, οι αστυνομικοί είχαν βρει στο σπίτι του ψυχικά ασθενούς 50 χιλιάδες ευρώ σε ρευστό κι ένα όπλο,όπως και πολλές απειλητικές επιστολές που προορίζονταν για τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου και άλλα δημόσια πρόσωπα. Κι όταν οι ειδικοί διέγνωσαν ότι ο άνδρας όπως και η σύζυγός του πάσχουν από ψυχασθένεια, τότε εισηγήθηκαν την εισαγωγή τους σε ψυχιατρικό ίδρυμα. 


Από τότε που η Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγος του Γάλλου προέδρου πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων δέχεται σχεδόν καθημερινά απειλητικές επιστολές. Ορισμένες από αυτές λήφθηκαν υπόψη πολύ σοβαρά με τις γαλλικές αρχές να διεξάγουν αστυνομική έρευνα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης