Ένταση σημειώθηκε πριν λίγη ώρα (περίπου στις 19:00 ώρα Ελλάδος) έξω από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, όπου είχαν συγκεντρωθεί Κούρδοι διαδηλωτές προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις πολιτικές Ερντογάν,
ενόψει της συνάντησης του Τραμπ με τον Τούρκο πρόεδρο.
Οπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του protothema.gr στην Ουάσιγκτον Μιχάλης Ιγνατίου, περίπου μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη για τις 19:30 συνάντηση (ώρα Ελλάδας), άνδρες της προσωπικής φρουράς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκαν κατά των Κούρδων διαδηλωτών, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.
Η συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών. Οι συνομιλίες του προέδρου των ΗΠΑ με τον κ. Ερντογάν διεξάγονται στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου όπου ο κ. Τραμπ υποδέχτηκε τον προσκεκλημένο του.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.