Τσαβούσογλου: Η Τουρκία απαιτεί την επιστροφή των πραξικοπηματιών που βρίσκονται στην Ελλάδα
Τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο με οκτώ επιβαίνοντες προσγειώθηκε στις 11.50 στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης - Επτά στρατιωτικοί και ένας άνδρας με πολιτικά ρούχα ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα - Τι δήλωσε για το θέμα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου απαίτησε από την Ελλάδα την έκδοση οκτώ πραξικοπηματιών, που με στρατιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και ζήτησαν πολιτικό άσυλο.
Πρόκειται για επτά στρατιωτικούς, δύο ταγματάρχες, ένα λοχαγό και πέντε οπλίτες καθώς και έναν άντρα με πολιτικά, που μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην γειτονική χώρα έφθασαν στην Αλεξανδρούπολη από την Κωνσταντινούπολη.
Κλείσιμο
Όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι «η Άγκυρα απαιτεί την έκδοση των οκτώ πραξικοπηματιών που προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, στην Ελλάδα».
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Sabah, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι οι ελληνικές αρχές είναι έτοιμες να συνεργαστούν με την Τουρκία και θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.