Κτίρια φωτίστηκαν στα χρώματα της γαλλικής σημαίας για να τιμήσουν τα θύματα
Δείτε φωτογραφίες - Στα χρώματα του μπλε, του λευκού και του κόκκινου ο οβελίσκος στην κορυφή του One World Trade Center στη Νέα Υόρκη, το Empire State Building, το δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο, ο Πύργος CN στο Τορόντο και το Γουέμπλεϊ
Ο πλανήτης πενθεί. Την ώρα που ο Πύργος του Άιφελ σκοτείνιασε, στη μνήμη των θυμάτων των επιθέσεων στο Παρίσι, κτίρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι μόνο φωτίστηκαν στα χρώματα της γαλλικής σημαίας.
Με μπλε, λευκό και κόκκινο «βάφτηκε» ο οβελίσκος στην κορυφή του One World Trade Center και θα παραμείνει φωτισμένος έτσι τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και σε ένδειξη αλληλεγγύης στο γαλλικό λαό.
Κλείσιμο
Το ίδιο συνέβη και στο Empire State Building
Το δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο επίσης φωτίστηκε στα γαλλικά χρώματα, ενώ αναρτήθηκε μία σημαία της Γαλλίας έξω από το κτίριο.
Το Omni Hotel στο Ντάλας.
Ο Πύργος CN στο Τορόντο.
Στα χρώματα της γαλλικής σημαίας και το Γουέμπλεϊ.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.