Μπερλουσκόνι: Θέλει να τον ψηφίσουν μέχρι και τα... σκυλιά

Μπερλουσκόνι: Θέλει να τον ψηφίσουν μέχρι και τα... σκυλιά

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και υποσχέθηκε ότι θα καταργήσει το ΦΠΑ στα προϊόντα για τετράποδα

Μπερλουσκόνι: Θέλει να τον ψηφίσουν μέχρι και τα... σκυλιά
Τη δεύτερη σε μία εβδομάδα τηλεοπτική εμφάνισή του πραγματοποίησε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Μετά την παρουσία του στην πολιτική εκπομπή «Porta a Porta» του κρατικού σταθμού Rai 1, ο πρώην Καβαλιέρε εμφανίστηκε στην... ανάλαφρη «Domenica Live» του Canale 5, ιδιοκτησίας του.

Κλείσιμο
Αφού δήλωσε πως είναι απαραίτητη η διεξαγωγή εκλογών τον επόμενο χρόνο, ο Μπερλουσκόνι μίλησε για την προσφορά κοινωφελούς εργασίας, έπειτα από δικαστική απόφαση για υπόθεση φορολογικής απάτης.

«Τι θα κάνω στο ίδρυμα; Θα κάνω ό,τι μου ζητήσουν και θα το κάνω με ταπεινότητα και απόλυτη συμμετοχή. Όπως μου είπαν, αύριο θα μου κλείσουν ένα ραντεβού όπου θα συναντηθώ με τον κοινωνικό λειτουργό για να ξεκινήσω από Δευτέρα στο ίδρυμα Ιερή Οικογένεια», δήλωσε ο Μπερλουσκόνι.

Πέραν της προσφοράς του στους ηλικιωμένους ενοίκους του ιδρύματος, ωστόσο, ο επικεφαλής του Φορτζα Ιτάλια, προχώρησε σε... εξαγγελία προεκλογικών μέτρων για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

«Η κυβέρνησή μας θα φροντίσει για τους ηλικιωμένους και τα κατοικίδια. Θα φροντίσουμε ώστε να ελαφρυνθούν τα κτηνιατρικά έξοδα και θα καταργήσουμε το ΦΠΑ στα προϊόντα για σκυλάκια, ενώ οι συντάξεις θα ξεκινούν από 800 ευρώ», πρόσθεσε ο Μπερλουσκόνι.
Μάλιστα, τόνισε πως η αγάπη του στα ζώα πάντα υπήρχε, αλλά μετά την «εισβολή» του φουντωτού λευκού γκριφόν της αγαπημένης του Φραντσέσκα στη ζωή του, ενισχύθηκε πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον του για αυτά.

«Πάντα είχα πολλά σκυλιά, αλλά ο Ντουντού, είναι ο πρώτος σκύλος που μπήκε στο σπίτι μου. Τον Ντουντού τον λατρεύουν όλοι», συμπλήρωσε.

Δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί, όμως, και στην 28χροηνη σύντροφό του, Φραντσέσκα Πασκάλε. Άλλωστε το περασμένο έτος σε αυτή την εκπομπή και στην παρουσιάστρια Μπάρμπαρα Ντ'Ουρσο, ανακοίνωσε ότι είναι επίσημα αρραβωνιασμένος με τη νεαρή Ναπολιτάνα.

«Η Φραντέσκα καταφέρνει να διαβάσει το μυαλό μου, να διαβάσει όσα σκέφτομαι. Η Φραντσέσκα είναι μία εγκυκλοπαίδεια, μία συμφωνία, τα έχει όλα. Ήταν πάντα στο πλευρό μου και με στήριξε σε δύσκολες στιγμές. Είναι πολύ ανήσυχη, μπορεί εγώ να δουλεύω μέχρι τις δύο τα ξημερώματα και εκείνη διαβάζει μέχρι εκείνη την ώρα», είπε με χαμόγελο ερωτευμένου άνδρα, ο Μπερλουσκόνι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης