Προβάδισμα του Ντομινίκ Στρος Καν για τη θέση του προέδρου της Γαλλίας καταγράφει δημοσκόπηση για λογαριασμό της Le Parisien.
Τον «άτακτο» πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ επιλέγει το 56% των ερωτηθέντων με τον πρώην πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί να συγκεντρώνει το 49% των προτιμήσεων.
Σύμφωνα μάλιστα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης ήταν «τόσο συγκλονιστικό» για τη Le Parisien που αποφάσισε να μην το προβάλει. Αλλά τελικά τη δημοσκόπηση δημοσίευσε το France Info.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.