Αφού έσβησε δύο φορές επί ελληνικού εδάφου και μία λίγο πριν την Κόκκινη Πλατεία -όταν άναψε
και πάλι από τον αναπτήρα ενός συνοδού- νέα προβλήματα προέκυψαν για την Ολυμπιακή φλόγα στη Ρωσία, ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014 που θα αρχίσουν στις 7 Φεβρουαρίου στην πόλη του Σότσι.
Η κατασκευή των περίπου 14.000 χιλιάδων πυρσών που χρησιμοποιούνται για
τη λαμπαδηδρομία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αποδεικνύεται άκρως προβληματική καθώς στην κωμόπολη Κόστρομα λίγο έλειψε να τυλίξει στις φλόγες τον λαμπαδηδρόμο που κρατούσε τη δάδα ύστερα από μια ανάφλεξ.
Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, η δάδα του λαμπαδηδρόμου που απεικονίζεται στο
παραπάνω βίντεο, λαμπάδιασε και λίγο έλειψε να δημιουργήσει εγκαύματα
στον δρομέα. Την κατάσταση πήρε στα χέρια της μαι κοπέλα, η οποία
γλίτωσε με ένα ελαφρό έγκαυμα στο χέρι.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.