Ο στρατιώτης σκοτώθηκε καθώς φρουρούσε σε σημείο ελέγχου στην πόλη Κουσάιμα
Ένας ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε και σκότωσε έναν Αιγύπτιο στρατιώτη στην χερσόνησο του Σινά, σύμφωνα αιγυπτιακές πηγές των δυνάμεων ασφάλειας.
Ένοπλοι που συνδέονται με την Αλ Κάιντα έχουν εντείνει στην περιοχή τις επιθέσεις τους στις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας μετά την καθαίρεση του εκλεγμένου ισλαμιστή προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι στις 3 Ιουλίου.
Ο στρατιώτης σκοτώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, καθώς φρουρούσε σε σημείο ελέγχου στην πόλη Κουσάιμα.
Το Σάββατο το πρωί άλλος ένας Αιγύπτιος στρατιώτης είχε σκοτωθεί στο Σινά από πυροβολισμό, ενώ μαχητές δημοσιοποίησαν ένα βίντεο που δείχνει επιθέσεις κατά του στρατού στην περιοχή αυτή, η οποία βρίσκεται κοντά στο Ισραήλ και στην Λωρίδα της Γάζας.
Κλείσιμο
Εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε στις 15 Σεπτεμβρίου ότι περισσότερα από 100 μέλη των αιγυπτιακών δυνάμεων ασφαλείας έχουν σκοτωθεί στο Σινά μετά την καθαίρεση του Μόρσι.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.