Τουλάχιστον 18 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο στην Αλγερία
Το δυστύχημα σημειώθηκε για αδιευκρίνιστα αίτια σε προάστιο της πρωτεύουσας
Δεκαοχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 23 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο έπεσε σε ρέμα στο Αλγέρι, ανακοίνωσε η αλγερινή υπηρεσία πολιτικής προστασίας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (15/8) στο προάστιο Μοχαμεντία της αλγερινής πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό των αρχών, τρεις εκ των τραυματιών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σε ό,τι αφορά τους 18 νεκρούς, 14 είναι άνδρες και 4 γυναίκες.
Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής.
Ο πρόεδρος της Αλγερίας, Αμπντεματζίντ Τεμπούουν, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων σε ένα μήνυμα που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.