Νέες απειλές Ιράν: Το Ισραήλ θα δεχτεί «καταστροφική απάντηση» αν επιτεθεί στα πυρηνικά μας
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν κατέστησε τις Ηνωμένες Πολιτείες υπεύθυνες νομικά - έναντι του ΟΗΕ - σε περίπτωση ισραηλινής επίθεσης εναντίον ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων
Το Ισραήλ θα δεχτεί «καταστροφική και αποφασιστική απάντηση» αν επιτεθεί στο Ιράν, ανέφεραν σήμερα οι Φρουροί της Επανάστασης, σχολιάζοντας τις πληροφορίες που διέρρευσαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες περί προετοιμασίας του Τελ Αβίβ να επιτεθεί εναντίον ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.
«Προσπαθούν να μας εκφοβίσουν με πόλεμο, αλλά υπολογίζουν λάθος, καθώς δεν γνωρίζουν την ισχυρή λαϊκή και στρατιωτική υποστήριξη που μπορεί να συγκεντρώσει η Ισλαμική Δημοκρατία σε συνθήκες πολέμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Φρουρών, Αλιμοχάμεντ Ναϊνί, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί, σε επιστολή του προς τον επικεφαλής του ΟΗΕ, κατέστησε τις Ηνωμένες Πολιτείες υπεύθυνες νομικά σε περίπτωση ισραηλινής επίθεσης εναντίον ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.