Η Ευρώπη χρειάζεται ένα ταμείο για την άμυνα για να την βοηθήσει να ενισχύσει την ασφάλειά της και να αυξήσει την αποτρεπτική ικανότητά της, δήλωσε η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ.
«Θα ήταν ένα σημαντικό βήμα να χαλαρώναμε το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε τα κράτη μέλη να μπορούν να συνεχίσουν να αυξάνουν τις εθνικές αμυντικές δαπάνες τους», δήλωσε η Μπέρμποκ προσθέτοντας ωστόσο ότι μόνο αυτό δεν θα ήταν αρκετό για όλες τις χώρες.
«Γι' αυτό χρειαζόμαστε ένα ταμείο για την ευρωπαϊκή άμυνα που να μπορεί να αντεπεξέλθει στην πρόκληση», πρόσθεσε στη δήλωσή της.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης