Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εκτίμησε χθες Δευτέρα πως συμφωνία «ανακωχής» στην Ουκρανία θα μπορούσε να συναφθεί εντός των «προσεχών εβδομάδων».
«Χρειάζεται αρχικά ανακωχή. Θεωρώ πως θα μπορούσε να συμφωνηθεί τις προσεχείς εβδομάδες», είπε ο κ. Μακρόν στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News μετά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, που ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο Μακρόν δήλωσε χθες Δευτέρα πως ελπίζει ότι «έπεισε» τον Αμερικανό ομόλογό του πως δεν είναι «δυνατόν» η Ουάσιγκτον να εξαπολύσει «ταυτόχρονα» εμπορικό πόλεμο εναντίον τόσο της Κίνας όσο και της Ευρώπης, μπροστά στις απειλές για την επιβολή τελωνειακών δασμών που επισείει ο Ντόναλντ Τραμπ.
«Δεν μπορείτε να διεξάγετε εμπορικό πόλεμο εναντίον της Κίνας και της Ευρώπης ταυτόχρονα», είπε ο Μακρόν στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο Fox News. «Ελπίζω πως τον έπεισα» για το ζήτημα αυτό, πρόσθεσε αναφερόμενος στον Ρεπουμπλικάνο.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.