Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα συναντηθεί στο Παρίσι με τον Τραμπ
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ θα παρευρεθούν στην τελετή για την επαναλειτουργία του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος θα παρευρεθεί σήμερα στο Παρίσι στην τελετή για την επαναλειτουργία του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων, θα συναντηθεί με τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θα είναι επίσης παρών στην τελετή, ανακοινώθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον.
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ο οποίος θα παρευρεθεί στην τελετή «εξ ονόματος του Ηνωμένου Βασιλείου», «θα συναντηθεί με την Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Τζιλ Μπάιντεν και με τον εκλεγμένο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ», αναφέρεται στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.